Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

Accepteer

Latest news.

Dextr ontwikkelt een nieuw gamma strakke “Siil” glasvoegen voor interieur glaswanden

Dextr ontwikkelt en produceert een nieuw gamma van strakke zelfklevende glasvoegen voor interieur glaswanden verkrijgbaar op rol onder de naam Siil. Deze zijn verkrijgbaar voor 12 en 10 mm glaspanelen, later wordt hier nog de 8mm glasdikte aan toegevoegd. Ook brandvertragende glasvoegen zijn in ontwikkeling. Met de Siil kan de glasplaatser zowel wand, Hoek en T voegen eenvoudig akoestisch opvullen. De Siil glasvoeg onderscheid zich dus in eenvoudige plaatsing, strak uitzicht en een minimum aan snijverlies bij plaatsing. De Siil zal standaard in 3 verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar zijn, speciale kleuren zijn bespreekbaar.

Dextr @ Polyclose 2024 , booth 1760, Welcome !!

Welkom op Polyclose 2024 bij Dextr, stand 1760 !!

Bedrijvencontactdagen 2023, Xpo Kortrijk

Lees meer

Dextr bedrijfsfilm

Lees meer

Dextr at Polyclose 2022 booth 1796

Dextr is present at Polyclose 2022, booth 1796. Welcome !!!

Dextr op de Bedrijvencontactdagen 2022 Kortrijk Expo - standnr 4115

Welkom op de bedrijvencontactdagen - Wanneer : 27/28 april 2022 - Waar : Kortrijk Expo, stand nr 4115 - Gedeelde stand : Solidor/Rubidor/Dextr

Dextr versterkt zijn technische werkplaats met een nieuwe EDM draadvonkerosie unit.

De capaciteit van de matrijzenbouw werd versterkt met een full option EDM draadvonk unit. De doelstelling om bij Dextr de looptijd van bestelling naar goedgekeurd extrusie profiel te verminderen is bij deze ingezet.

Dextr ontwikkeld bi-functionele glasdichting

Een bilaterale ontwikkeling met Dextr van een zelfklevende transparante kunststof glasdichting met beschermfolie. Een ontwikkeling voor het comfort van de interieurbouwer.